Kupčki belega prahu

Cigarete, razne tablete kot so ecstasy, rophynol, valium in njena najljubša droga, kokain, so sestavni del njene kariere modela skoraj od samega začetka, piše v knjigi.

»Kate je vdihovala kokain vsakih pet minut. Ni se sploh trudila, da ga sestavi v črtico, temveč je včasih jemala kar kupčke belega prahu,« je v knjigi povedal Gavin Maselle, predstavnik agencije Storm v Južnoafriški republiki, ki je organiziral obisk modelov Kate Moss in Naomi Campbell pri tedanjem predsedniku države Nelsonu Mandeli. Ocenil je, da je Mossova samo za kokain porabila prek 500.000 britanskih funtov.

Številne orgije

Maselle je razkril še eno anekdoto iz zvezdničinega razuzdanega življenja: Kate in Naomi sta se po ogromni količini zaužitega kokaina, ki sta si ga razdelili, zatekli med rjuhe. To se je po njegovih besedah zgodilo, ko sta bili pri Mandeli, vendar primer ni bil osamljen. Mossova naj bi sodelovala številnih orgijah, ki jih je prirejala »postava s Primrose Hilla«, kakor so mediji oklicali skupino britanskih igralcev, stilistov, manekenov in drugih zvezdnikov.

Tako naj bi lepotica spala z nekdanjim zakonskim parom, modno oblikovalko in nekdanjo igralko Sadie Frost ter igralcem Judeom Lawom, na svoje ljubimke pa je bila menda ljubosumna le, če so se spolno povezale z drugo žensko, ne pa, če se je to zgodilo z moškim.