Portugalec je na Old Traffordu blestel med letoma 2003 in 2009, ko je nato poskrbel za rekorden prestop k Realu. 29-letni Ronaldo se še vedno rad spominja tistega obdobja svoje kariere in priznava, da ga zelo mika, da bi se pred koncem kariere vrnil k Unitedu.

»Obožujem Manchester. To vedo vsi, saj sem to poudaril že večkrat. Manchester je v mojem srcu. Tam imam veliko dobrih prijateljev, navijači Uniteda pa so izjemni, zato si želim, da bi se nekega dne vrnil tja,« je v pogovoru za Daily Mail izjavil Ronaldo in še dodal: »Ne razumite me narobe, pri Realu sem zelo srečen in imam pogodbo s tem klubom sklenjeno še za štiri leta, a nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvijale v prihodnosti. Pri Unitedu so z menoj ravnali neverjetno in tam sem se res dobro počutil.«

Di Maria in Falcao bosta Van Gaalu pomagala ponovno ustvariti zmagovito zasedbo

Portugalec je nato pokomentiral še trenutno stanje pri Unitedu, ki je v poletnem prestopnem roku doživel velike spremembe v igralskih vrstah in zamenjal tudi trenerja, a je sezono ponovno začel zelo slabo. Ronaldo verjame, da bo Louis van Gaal vseeno uspel ustvariti zmagovito zasedbo, k temu pa bosta precej pripomogla tudi Angel di Maria in Radamel Falcao, ki sta klub okrepila tik pred koncem prestopnega roka.

»Verjemite mi, ponovno bodo postali dobra ekipa. Prepričan sem v to, vendarle gre za zelo velik klub. A takšne stvari se zgodijo v nogometu. So slabi in so dobri trenutki in obdobja. Manchester United gre trenutno skozi slabega. Lanska sezona je bila obupna in tudi letošnje niso začeli dobro. A mislim, da so storili dober posel, ko so pripeljali Di Mario in Falcaa. Z njima jim bo šlo precej bolje. Želim si, da bi jim šlo bolje, ker je to res fantastičen klub, ki si zasluži bolje. Po slabem začetku in le dveh osvojenih točkah na treh tekmah so potrebovali kvalitetne okrepitve in Falcao je kvaliteten igralec, prav tako tudi Di Maria,« še pravi Ronaldo.