Enaintridesetletni reprezentančni branilec Ilić se bo s klubom iz Beograda poskušal prebiti tudi v ligo prvakov, potem ko je srbski prvak in mestni rival Crvena zvezda ostal brez kvalifikacij za ligo prvakov zaradi kršitev finančnega fair-playa.

Ilić je nazadnje igral v Izraelu za Hapoel iz Tel Aviva, nogometne začetke pa je naredil v ljubljanski Olimpiji. Že pred leti so za Partizan igrali Zlatko Zahović, Srečko Katanec, Darko Milanič in Džoni Novak.

Miral Samardžić novi član Rijeke

Slovenski nogometni reprezentant Miral Samardžić je novi član Rijeke, kjer je glavni trener Slovenec Matjaž Kek. Sedemindvajsetletni Samardžić je na Kantrido prišel iz vrst moldavskih prvakov Šerifa iz Tiraspola, kjer je bil kapetan. Samardžić je že šesti igralec, ki je pred pričetkom sezone okrepil ekipo Rijeke.

Samardžić je z Rijeko podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto. "Prvi vtisi so odlični, vidi se, da je ekipa kakovostna, sam pa bom potreboval le nekaj dni, da se prilagodim. Dal bom svoj maksimum, da bi pomagal Rijeki do uspehov," je po prihodu na Kantrido za spletno stran kluba dejal Samardžić, ki je že registriran za moštvo in ima pravico nastopa na hrvaškem superpokalu in drugem predkrogu kvalifikacij za evropsko ligo.