Strateg Londončanov je v belgijsko prestolnico prišel predvsem zaradi svojih dveh varovancev Edena Hazarada in Kevina De Bruyna. Kot poročajo otoški mediji, pa je pod drobnogled pred januarskim prestopnim rokom vzel tudi kolumbijskega napadalca.

Mourinho je bil s prikazano predstavo nekdanjega člana madridskega Atletica lahko še kako zadovoljen, saj je Kolumbija zmagala z rezultatom 2:0, prvi zadetek za goste pa je v 51. minuti dosegel prav Falcao. Slednji je po tekmi med drugim dejal, da upa, da je pri Mourinu pustil pozitiven vtis.

»Prišel si je ogledati dober nogomet, dobre nogometaše in spektakel. Upam, da sem nanj naredil dober vtis,« je dejal Kolumbijec in dodal: »Bi rad nastopil v premier ligi? Vendarle gre za eno najpomembnejših lig na svetu.«

Za Falcaa naj bi se sicer 50-letni Portugalec zanimal, še ko je vodil Real. V prihodnosti se tako zna zgoditi, da bo Kolumbijec prestopiti prav k Chelseaju, saj navdušenja nad njim ne skriva niti prvi mož angleškega prvoligaša Roman Abramovič.