Arsenal se za Suareza zanima že kar nekaj časa, pred dvema tednoma pa so za muhastega zvezdnika Liverpoolu ponudili 35 milijonov evrov in še 6 milijonov v obliki bonusov, a je moštvo z Anfielda ponudbo zavrnilo.

Trener rdečih Brendan Rodgers je nedavno še enkrat zatrdil, da Suareza ne nameravajo prodati, razen če se bi zgodilo kaj drastičnega. Je morda drastično to, da bi kdo zanj ponudil (pre)več denarja? Očitno bodo to preverili pri Arsenalu, saj po poročanju nogometnega portala Goal.com pripravljajo novo ponudbo. V roku 48 ur naj bi Liverpoolu ponudili skoraj 41 milijonov evrov in še 6 milijonov evrov bonusov.

Glede na to, da Liverpool v prihodnji sezoni ne bo igral v evropskih pokalih, je jasno, da si Suarez želi zamenjati klub, rad pa bi igral v ligi prvakov, ob zgoraj omenjeni ponudbi pa bo verjetno tudi Lvierpool že pripravljen razmisliti o prodaji nezadovoljnega zvezdnika, temu v prid pa govori tudi dejstvo, da Urugvajec zaradi kazni s konca lanske sezone nima pravice nastopa na prvih šestih tekmah nove sezone.