Pri reviji so italijanskega reprezentanta in nogometaša Milana umestili med kategorijo ikon, kjer mu družbo delajo tudi žena ameriškega predsednika Michelle Obama, pop zvezdnica Beyonce in dobitnik oskarja Daniel Day-Lewis.

»Mario ima vse lastnosti vrhunskega igralca. Poleg moči in gibčnosti zelo dobro razume tudi nogometno igro,« je za revijo zapisal nekdanji nogometaš in trener Watforda Gianfranco Zola.

»Z Mariem sem kratek čas sodeloval, ko je igral še za reprezentanco do 21 let. Takoj mi je bil všeč. Lahko se je požvižgal na stvari, ki so se dogajale okoli njega. Tega so sposobni le veliki igralci. Ljudje morda mislijo, da je nor, a ni tako. Je prijazen fant, skromen in zelo smešen. Lahko vam zagotovim, da je v veliko zadovoljstvo delati z njim,« je med drugim še zapisal njegov rojak Zola.

Na seznamu revije Time so se sicer znašli številni politiki kot sta Kim Jong Un in Barack Obama, umetniki (Steven Spielberg, Jennifer Lawrence), poslovneži (Marrisa Mayer, Perry Chen, Oh-Hyun Kwon) znanstveniki (Hannah Gay, Katherine Luzuriaga, Deborah Persaud) in tudi novoizvoljeni papež Frančišek.