Ronaldo se je včeraj mudil v Parizu, kjer je kot častni gost na stadionu Park Princev izvedel tudi začetni udarec na derbiju francoskega prvenstva med domačim PSG in Marseillom (2:0).

Največji zvezdnik domače zasedbe Ibrahimović je legendarnemu Brazilcu ob tej priložnosti na sredini igrišča podelil tudi dres pariškega kluba, na katerem je nad številko 9 tudi napis Ronaldo, občinstvo pa ju je pospremilo z ovacijami.

Ibrahimović je znan oboževalec Ronalda, kar je potrdil že v času, ko je igral za milanski Inter, kjer je leta 2008 dobil priložnost, da je na mestnem derbiju zaigral proti svojemu idolu, ko je Brazilec krajši čas kariere preživel v rdeče-črnem dresu. Na spletu se je takrat pojavil zanimiv posnetek, ki prikazuje švedskega nogometaša, kako pred začetkom tekme ne more odmakniti pogleda z Ronalda, ob tem pa se zadovoljno nasmiha.

»Zame je on največji v zgodovini. Nihče mu ni bil nikoli niti blizu in nihče ni imel takega vpliva na nogomet kot on,« je pred leti o Ronaldu dejal Ibra, ki je imel v mladosti na stenah svoje sobe kar nekaj slik Brazilca.