Kopitar je podal Dustinu Brownu pri prvem zadetku na tekmi v sedmi minuti. V 15. je izenačil T. J. Brodie, zmago Kalifornijcem pa sta prinesla Trevor Lewis, ki je zadel v 16., in Jeff Carter, ki je zmago gostov potrdil v 50. minuti. To je bila druga zmaga Los Angelesa v dveh večerih, 24 ur pred tem so slavili še v Edmontonu.

"To je bila zagotovo dobra predstava našega moštva v gosteh, posebej zaradi tega, ker smo prispeli v Calgary šele ob drugi uri zjutraj. Dobro smo začeli, to pa smo si tudi najbolj želeli. Mislim, da je bil ritem naše igre dober skozi vso tekmo. Nismo naredili veliko napak, ampak tudi te se pač pripetijo. Calgary ima dobre igralce, ki so izpeljali nekaj dobrih akcij, a na srečo je bil v našem golu razpoložen Jonathan Bernier," je po tekmi povedal Kopitar, ki je s svojo ekipo v zadnjem času precej gostoval, na tujem je namreč odigral 11 od zadnjih 15 tekem. A pred njim in soigralci je niz obračunov pred domačimi gledalci, osem od devetih naslednjih tekem bo v Los Angelesu. "Lepo bo biti malce doma, a tudi tam nam nihče ne bo popuščal. V Los Angeles moramo priti pripravljeni," je še dejal slovenski hokejist.

V ligi NHL sta bili sicer na sporedu še dve tekmi. Philadelphia je po zaslugi treh golov Jakuba Voračka, ki je vpisal svoj prvi "hat-trick" v karieri, s 6:5 slavila v Pittsburghu, Colorado pa je po podaljšku z zadetkom Davida Jonesa z 1:0 odpravil St. Louis.