Nogometaš je v družbi vodstva Milana večerjal v restavraciji v centru mesta, ko se je pred lokalom zbrala skupina navijačev. Ta je po vsej sili hotela pozdraviti novega igralca v rdeče-črnem dresu, poskušala je vdreti v milansko restavracijo, kar ji je preprečila policija. Eden od policistov je pri tem dobil v glavo steklenico, tako da je moral poiskati zdravniško pomoč, a v bolnišnici so ugotovili, da ni resneje poškodovan.

Navijači so pred restavracijo prižigali bakle in v zrak spuščali rakete, imeli pa so tudi številne transparente v podporo Balotelliju.

Balotelli je njihovim željam naposled vendarle ugodil in jih prišel pozdravit. Ob skandiranju navijaške parole »Kdor ne skače, je za Inter« se je Mario radostno predal skakanju z navijači, pridružil pa se jim je tudi podpredsednik kluba Adriano Galliani.

Ker je shod kasneje prerasel v obračun navijačev in policije, so morali varuhi reda in miru proti vročekrvni množici uporabiti tudi solzivec.

Balotelli se je v zimskem prestopnem roku iz Manchester Cityja preselil v mesto mode, kjer je že igral, a pri mestnem tekmecu Milana, Interju. Prestop je bil vreden 23 milijonov evrov, napadalec pa bo pri novem klubu prejemal štiri milijone evrov na leto.