To je bila še peta zaporedna zmaga za LA Clippers, s katero ostajajo vodilna ekipa pacifiške skupine. V sloviti dvorani Staples Center se je pri gostiteljih v zadnji četrtini izkazal Crawford, ko je dosegel 13 od svojih skupaj 21 točk, Blake Griffin je k zmagi dodal 24 točk, pri gostih iz Arizone, ki so prvič v zadnjih štirih sezonah izgubili še šesto zaporedno tekmo, pa je Michael Beasley dosegel 21 točk.

"Hvala bogu, da imamo tako odlično klop, saj se danes naši zvezdniki niso ravno izkazali," je po tekmi dejal trener domače ekipe Vinny Del Negro. Dragića zdaj s Phoenixom v nedeljo čaka tekma proti Orlandu.

Zmagala je tudi vodilna ekipa zahodnega dela in celotne lige; igralci San Antonio Spurs so v gosteh do tal potolkli Charoltte Bobcats in slavili zmago s 132:102. San Antonio je dosegel klubski rekord, saj je zadel kar 19 trojk s 56-odstotnim metom. Blestela sta francoski organizator igre Tony Parker z 22 točkami in devetimi podajami ter Danny Green, ki je 23 točk dosegel s sedmimi trojkami iz devetih poskusov. Skupaj sta omenjena igralca zagrešila le štiri mete iz 22 poskusov. Igralci Charlotta so izgubili sedmič zapored, San Antonio, sedem igralcev je doseglo dvomestno število točk, pa je na zadnjih desetih srečanjih klonil le enkrat.

Košarkarji Chicago Bulls so doma s 93:85 premagali prvouvrščeno moštvo vzhodnega dela, New York Knicks. Marco Belinelli in Luol Deng sta s po 22 točkami s soigralci poskrbela, da se je končal niz petih zaporednih zmag New Yorka, ki je v četrtek dobil derbi z Miamijem. Raymond Felton je bil sicer prvi strelec gostov, vendar je 27 točk dosegel z devetimi zadetimi meti iz kar 30 poskusov iz igre. Ekipa Miami Heat je ugnala New Orleans Hornets s 106:90 in le za zmago zaostaja za New Yorkom. Dwyane Wade je za zmagovalce dosegel 26, LeBron James pa ob sedmih podajah še 24 točk. Miami je imel 58-odstotni met, kar je klubski rekord v sezoni.