Olimpijini mladi košarkarji so znova pustili dober vtis, kar je pomembno pred naslednjo veliko tekmo. Če bodo zmaji ponovili dobro igro, lahko v Ljubljani pade tudi Panathinaikos. Težko razumem, zakaj je večina v tej skupini Olimpijo že vnaprej odpisala. Prva dva kroga sta potrdila, da gre za eno najbolj izenačenih skupin na visoki kvalitetni ravni. Olimpija je povsem konkurenčna, kar bo tudi Panathinaikosu ne glede na to, kako se bo tekma končala. Dejstvo je, da so mladi igralci poživili Olimpijino igro, kar smo v Ljubljani čakali zelo dolgo. Predvsem v napadu so pogumni in sproščeni, kar je to mesto hotelo. Ne potrebujemo povprečnih tujcev, kot so bili v zadnjih letih. Hočemo pogum in mlade slovenske igralce, tujci pa morajo biti dobri in dodana vrednost.
Takšnih porazov, kot se je pripetil sinoči, navijači ne bomo obsojali, saj je Olimpija pustila srce na igrišču. Bila je povsem konkurenčna, enako je razmišljalo tudi osem tisoč navijačev v dvorani, prihodnji teden pa jih bo še več.

V skupini A so ekipe zelo izenačene, kar kažeta tudi druga izida v drugem krogu. Himki je bil boljši od Reala le za točko, Panathinaikos pa od Cantuja za dve. Če Olimpiji uspe premagati Panathinaikos v Ljubljani, se bodo morale spremeniti prioritete v klubu. Zdaj je to liga ABA, če pa bodo zmaji v igri za dober dosežek tudi v evroligi, morajo vse moči usmeriti ravno v to tekmovanje. Pustimo času čas. Zmaga proti Cantuju je Olimpiji dodala še malce več samozavesti, če pa ji uspe ugnati še enega giganta, mora evroliga postati glavni cilj sezone.