V Milanu se navijači rdeče-črnih držijo za glavo, saj je njihovim ljubljencem uspel najslabši start v sezono v zadnjih 80 letih. Moštvo Massimiliana Allegrija je tokrat izgubilo proti Udineseju, ki je v Vidmu slavil z 2:1.

Domači so prvi polčas dobili z dolom Ranegie, precej bolj zanimivo pa je bilo v nadaljevanju. Najprej je Milan v 54. minuti izenačil z izjemnim zadetkom El Shaarawyja, a zadnjo besedo so imeli domači. Zmagoviti gol za Udinese je z enajstih metrov v 68 minuti dosegel veteran Di Natale, pred tem pa je bil zaradi drugega kartona izključen Zapata, ki je napravil prekršek za najstrožjo kazen. Ko je bil v 82. minuti izključen še Boateng, je postalo jasno, da se Milanu nasmiha nov poraz, saj je bil z devetimi igralci nemočen. Milančani tako po štirih krogih ostajajo pri le treh točkah, Udinese pa ima sedaj štiri.

Nič kaj dosti bolje se ne godi tudi drugemu milanskemu klubu, saj je Inter še drugič zapored klonil pred svojimi navijači. Po porazu proti Romi (1:3), je tokrat moral vse tri točke prepustiti skromni Sienni, ki je pred tem krogom zasedala zadnje mesto. Inter je vso tekmo jalovo napadal, gostje pa so do zmage prišli z zadetkoma Vergassole in Valianija v zadnjih dvajsetih minutah, ko so uspešno izvedla dva proti napada.