Hazard je na prvih treh tekmah v modrem Chelseajevem dresu dosegel en gol, ob tem pa kar šestkrat podal soigralcem za zadetek. Njegov učinek ni ostal neopažen pri trenerju Robertu di Matteu.

"Ni nas presenetil, saj smo si ga podrobno ogledovali prejšnjo sezono in smo vedeli za njegove kvalitete. Resda je lani igral v drugi ligi, zato nismo vedeli, kako hitro se bo prilagodil igranju v premier ligi, a očitno se je zelo hitro dobro znašel. Je odličen igralec in prava okrepitev za nas," je o Hazardu včeraj dejal Di Matteo.

Hazard je svoj prvi gol za nov klub dosegel z bele točke včeraj proti Newcastlu (2:0). "Hazard je bil udeležen pri številnih akcijah, ki so prinesle lepe priložnosti in bilo je dobro zanj, da je dosegel tudi svoj prvi gol. Celo moštvo se dobro razume in igralci na igrišču kažejo, da lahko brez težav igrajo skupaj. Zelo sem zadovoljen z ekipo. V prestopnem roku smo pripeljali nekaj pametnih okrepitev ter tudi nekaj obetavnih mladih igralcev, ki nam bodo dali temelje za prihodnost," je bil po tretji prvenstveni zmagi včeraj zadovoljen Di Matteo.