Ironija vsega je, da dela imamo čez glavo in prihodkov tudi.Ogromno dela in energije mi pobere boj z mlini na veter pri izterjavi računov. Ko pa so računi končno plačani, pa "odleti" denar takoj naprej. Razumem, da je težko poravnavati obveznosti, a tudi meni ni lahko. Včasih zaradi tega ne spim dobro ves teden in se ponoči zbujam. Res se moram zahvaliti temu, da smo zaičeli z gostovanji in ostali pri vztrajanju Aljaža, da preidemo na izključno avansno plačilo pri teh storitvah. To nas drži pokonci in lahko delamo naprej saj, če bi morali živeti izključno od spletnih rešitev, bi že zdavnaj potonili.

Vedno bom zagovarjal teorijo, da mora podjetje stati vsaj na treh nogah. Tako lahko lažje preživi izpad ene dejavnosti. Seveda pa morajo biti te dejavnosti povezane ali pa vsaj sorodne. Pred nekaj leti sem imel v Kiberpipi predavanje »Kako ustanoviti spletno agencijo« in sedaj razmišljam, da bi v jeseni naredil revizijo »Kako ustanoviti spletno agencijo – dve leti kasneje«.

Pa gremo na današnji dan. Čaka me sicer še kakšna ura ali dva dela, ampak imam rad med delom mir in bom tole zapisal sedaj.

Zjutraj smo šli preizkušat torte za poroko Miloša in Polonce, nato pa na sprehod okoli Gradiškega jezera. Zanimivo, kaj vse naredi človek! Jezero je namreč umetno in je nastalo ob izgradnji avtoceste kot zadrževalnik. Ob jezeru vodi lepa makadamska po, dolga dobre štiri kilometre in je ravno prav za sprehod z vozičkom. (Da ne bo kdo mislil, da je otroški voziček moj. Ni moj, saj sam še nisem prepričan v starševstvo.)

Danes se je že začelo poznati, da prihaja konec dopustov. Počasi so se spet začela naročila in tudi podpornega dela je malce več. Prav veselim se jutrišnega dne (z izjemo plač). Trenutno rešujem še spletno mesto Nike Zupanc in potem me čaka še včerajšnji TODO.