Pariški klub naj bi v Madrid poslal svojo zadnjo ponudbo za Kakaja, Realu pa zanj ponujajo 25 milijonov evrov odškodnine. Možnosti, da bo res prišlo do prestopa, naj bi bile kar velike, Jose Mourinho pa bo luknjo v vezni vrsti poskušal zapolniti s hrvaškim reprezentantom Luko Modrićem.

Za hrvaškega vezista Tottenhama je Real pripravljen odšteti 30 milijonov evrov, kar pa je precej manj, kot naj bi zanj pričakovali v Londonu, kjer Modrića ne želijo prodati za manj kot 40 milijonov. A Real bi lahko poleg denarja Angležem odstopil tudi Lassano Diarraja, ki je pod vodstvom Tottenhamovega trenerja Harryja Redknappa že igral pred tremi leti pri Portsmouthu.

Zanimivo bo videti, kako se bo letos poleti odvijala zgodba okoli Modrića, ki si ga je lani na vsak način želel kupiti Chelsea, a so v klubu zavrnili vse ponudbe zanj, tudi najvišjo v višini 50 milijonov evrov. A ker se Tottenham po zmagi Chelseaja v ligi prvakov tudi v prihodnji sezoni ne bo znašel v najelitnejšem klubskem tekmovanju, bo Hrvat verjetno tudi letos pokazal željo po odhodu. Mu bodo v klubu to ponovno preprečili?