Kako ste zadovoljni s prvimi tremi krogi spomladanskega dela državnega prvenstva?

Zelo. Igralci Olimpije so izpolnili vse cilje. Osvojili so vseh devet točk s fenomenalno razliko v golih 10:1. Igralci so se resnično potrudili, da so naredili tisto, kar smo od njih pričakovali. Zdaj jih čaka prava tekma.

Kdo je favorit?

Glede na uvrstitev na lestvici Maribor. A vsi se še dobro spomnimo, kako učinkovito in všečno igra Olimpija, če ima podporo navijačev, kar je bilo očitno na tekmah v evropskem pokalu in jeseni na obračunu z Mariborom v Stožicah. Tedaj smo izpolnili vsa pričakovanja gledalcev. Upam, da bodo fantje dali od sebe maksimum in se veselili nove zmage.

V preteklosti je bilo pred tekmama Olimpije in Maribora kar nekaj izzivanja skozi retoriko iz obeh taborov.

Vsi, ki delamo v nogometu, in vsi, ki igrajo nogomet, komaj čakamo na to tekmo. Tako kot si želim treh točk, si močno želim tudi miru na tribunah, da bo tekma minila v športnem duhu. Želim si, da po tekmi govorimo o igralcih, njihovih potezah, golih, vzdušju in športnem duhu na tribunah ter igrišču, ne pa o stvareh, ki ne spadajo na nogometne stadione. Ohraniti moramo čar tega derbija, ker ga vsi resnično potrebujemo in nanj komaj čakamo.