Beseda "nemogoče" očitno ni v besednjaku lastnika kluba iz Mahačkale Sulejmana Kerimova. Bogati mecen Anžija si je namreč zastavil nalogo, da v klub zvabi tako Lionela Messija kot Cristiana Ronalda, je za špansko Marco razkril Roberto Carlos.

"Poskušali ju bomo pripeljati po izteku njunih pogodb. Leo je trenutno najboljši na svetu, kar mu uspeva pri Barceloni je neverjetno. Ronaldo pa je najpomembnejši igralec Reala. Vseeno mi je, koga od njiju bomo pripeljali,“ je dejal Carlos, ki se je letos odločil za slovo od nogometnih igrišč.

Cilj Anžija je v prihodnosti konkurirati največjim evropskim klubom kot so Manchester United, Barcelona, Real Madrid in Milan. Velik korak k uresničitvi tega cilja so v klubu že storili, saj so v svoje vrste pripeljali številne odlične nogometaše s Samuelom Eto'ojem na čelu, prepričati pa so uspeli tudi uglednega trenerja Guusa Hiddinka.

V kolikor bi se osem milijard težki Kerimov odločil za predčasni nakup obeh zvezdnikov, bi moral odšteti kar 1,5 milijarde evrov, kar pa bo besedah Carlosa naj ne bi predstavljalo previsoko oviro.