Z vrnitvijo kontroverznega Portugalca, ki ga je otoška sedma sila praktično že videla v Chelseaju, očitno ne bo nič. Mourinho je namreč sporočil, da namerava s klubom podaljšati sodelovanje.  "Podpisal bom novo pogodbo z Realom, saj želim postati del zgodovine enega največjih klubov na svetu. Z ljudmi iz Reala imamo zastavljen skupni projekt, ki ga želimo izvesti do konca," je ugibanjem, kje bo nadaljeval kariero, naredil konec 49-letni nogometni strateg.sporočil trener.

"Biti del tega kluba je nekaj fantastičnega in nepozabnega. Čutim, da mi tu vsi zaupajo, od uprave do navijačev. Tudi zato se na Santiagu Bernabeu počutim odlično. Moja prihodnost je vezana na Real, s katerim želim osvojiti še mnoge lovorike,“ je po poročanju Daily Maila še povedal 49-letnik.

Da se bo Mourinho tako odločil, pa so mnogi sklepali že v petek, ko je športni direktor kraljevega kluba Zinedine Zidane namignil, da si klub Mourinha želi zadržati v španski prestolnici. "Za vse bi bilo najbolje, da Mourinho na klopi Reala ostane vsaj še naslednjih sto tekem. Smo na odlični poti, da letošnja sezona postane šampionska,“ je dejal legendarni Francoz.