Junak tekme v Chicagu je bil Dwight Howard z 29 točkami in 18 skoki, Ryan Anderson pa je zadel trojko poldrugo minuto pred koncem za vodstvo 94:91. Chicago je na domačem parketu prekinil niz osmih zaporednih zmag. Najboljši strelec v majici Chicaga je bil Carlos Boozer s 26 točkami, Derrick Rose je dodal 17 točk in devet podaj, a metal iz igre le 6:22. Biki so dvakrat izničili zaostanek desetih točk, 2:56 minute pred koncem so povedli z 91:89, a na koncu vseeno izgubili.

Phoenix je proti Dallasu prekinil niz osmih porazov in ga na domačem parketu premagal s 96:94. Odločilna je bila tretja četrtina, v kateri so sonca nadoknadila 11 točk zaostanka, Jared Dudley pa je dosegel 12 od skupno 18 točk. Šampionsko moštvo je imelo v zadnjih 15 sekundah dva meta za podaljšek, a je bil Rodrigue Beaubois obakrat nenatančen. Phoenix je prvič premagal prvake iz Dallasa v zadnjih devetih poskusih.

Marcin Gortat je za Phoenix dosegel 16 točk in 12 skokov, Steve Nash pa je vpisal 11 točk in 11 podaj. V majici Dallasa sta Vince Carter in nemški zvezdnik Dirk Nowitzki vsaka dosegla po 18 točk. Dallas je vpisal že peti zaporedni poraz v gosteh.