Na prvi četrtfinalni tekmi grškega pokala med moštvoma OFI in Panserraikos so gledalci videli zgrešeni strel, kakršnega je moč videti le redko. Zanj je poskrbel igralec domače ekipe iz Krete, nekdanji slovenski reprezentant Mirnes Šišić, ki žoge z enega metra ni uspel zabiti v gol, temveč se je žoga od prečke odbila v polje.

Igrala se je 27. minuta, ko je Šišić pritekel pred gol, kamor mu je soigralec natančno podal žogo na nogo, a se Mirnes pri strelu ni izkazal, saj je žogo poslal visoko v zrak, tako da je zadel le prečko, gledalci in televizijski komentatorji pa niso mogli verjeti svojim očem.

Neverjetno zapravljena priložnost 30-letnega Šišića, ki že skoraj celotno kariero igra v Grčiji, pa nogometašev s Krete ni drago stala, saj so vseeno uspeli zmagati s 3:0 in so na zelo dobri poti, da se uvrstijo v polfinale pokala, kjer se bodo pomerili z Olympiakosom.

Šišićev OFI v grškem prvenstvu sicer trenutno zaseda 6. mesto in se bori za mesta, ki v prihodnji sezoni zagotavljajo igranje v evropski ligi, nekdanji slovenski reprezentant pa je letos na 18 tekmah dosegel štiri zadetke.