O zadnjih predstavah Los Angelesa: Zadnje čase imamo probleme z dajanjem golov. Treba bo malce koncentracije usmeriti v to in dajati več golov, ker je z enim golom težko zmagovati na tekmah. Zdaj smo še znotraj osmega mesta, ki prinaša končnico, vsekakor pa bo treba nabrati čim več točk.

O lastni igri: Zadnjih nekaj tednov je malce boljše, kot je bilo. Vendar še vedno ni tako dobro, da ne bi moglo biti še bolje. Treba se bo skoncentrirati, pripraviti za naprej in igrati po najboljših močeh.

O nastopu za Slovenijo na letošnjem prvenstvu: Do zadnjega trenutka se ne bo vedelo, ali bom lahko nastopal za reprezentanco. Če se bomo uvrstili v končnico, ne bo časa za svetovno prvenstvo. Če ne, pa bomo videli. Moje misli so usmerjene v igranje za klub in mislim le na vsako naslednjo tekmo. Vzdušje na prvenstvu bo brez dvoma dobro, kot vedno doslej. Mislim, da ima reprezentanca zelo dobre možnosti, da se uvrsti v skupino A. Če bodo fantje pokazali takšno igro, kot lani na svetovnem prvenstvu, potem ne bi smelo biti nobenega problema.

O domotožju: Imam srečo, da so z menoj dekle in starši. Pa brat Gašper je v Iowi in kdaj pa kdaj pride v Los Angeles. Ker smo vsi skupaj, mogoče ni tako težko, ampak prijatelji so še zmeraj vsi v Sloveniji in jih je lepo videti poleti, ko se vrnem.

O vnovični organizaciji dobrodelnega turnirja v golfu na Bledu: Turnir je načrtovan za 30. junija in upam, da se bo to sedaj dogajalo vsako leto, ker je to enostavno dobra stvar. Mene zelo veseli delati take stvari.

O težavah jeseniškega hokeja: To ni nič novega. Ne vem koliko let že, kar se jaz spomnim, so bili problemi. A nisem vpleten v to in tudi ne poznam podrobnosti. Upam, da se bodo zadeve uredile. Za Jesenice vsi vemo, da so hokejsko mesto. Ne vem, kaj bi bilo na Jesenicah, če bi hokej umrl, zato res upam, da se bo vse uredilo.