Paris Hilton je Davidu Guetti ob ponovnem obisku najlepše dvorane v najlepšem mestu na svetu dobesedno ukrala šov. A ji tega ni zameril. Po koncu svojega nastopa, ki je Stožice spravil na noge in v pričakovani trans, je ostal za gramofoni do zadnje pesmi, vmes pa večkrat vskočil v Afrojackov nastop.

Najbolj atraktiven del le-tega je bilo seksi zvijanje bogate starlete na njegovi delovni mizi, mojstra šova pa seveda nista pozabila občinstvu predstaviti sklabe Good Time, ki sta jo ustvarila v zadnjih mesecih, odkar ju pogosto videvajo skupaj na zabavah in ju povezujejo tudi zasebno. Občinstvo je bilo vidno navdušeno nad nepričakovanim darilom pa tudi organizatorji zagotavljajo, da Paris ni v ničemer upravičila slovesa razvajene bagatašinje, ampak se je izkazala za izredno simpatično mlado damo, ki se pač rada preprosto zabava.


Foto: Miro Majcen

Ko je nekaj ur pred tem po kuloarjih završalo, da je pristala na Brniku, se je zgodba odvila kot v kakšnem holiwoodskem filmu: za zvezdnico so se v lov podali številni paparaci, izkušeni vozniki so večino zavedli, da se je usmerila v obleganje hotela Cubo, v katerem je bila nastanjena večina nastopajočih, a so jo kmalu izsledili v drugem in z Afrojackom sta potrebovala dobro uro, da sta se uspela prebiti iz hotela in skoraj zamudila na nastop.

-
Foto: Miro Majcen

Skratka, Red (x-mas) party je spravil na noge ne le stožice, ampak celo Ljubljano in velik del Slovenije, k temu pa so ob vseh naštetih zelo pripomogli tudi Tim Urbanya, atraktivna multimedijska robota Kryomana, plesna šola Kazina, VJ Rasta on the Mouse, Steve Edwards, Sunnery James & Ryan Marciano, Jaz von D, stotine sodelujočih pri ustvarjanju in izvedbi tega projekta pa tudi več kot 10.000-glavo občinstvo v stoženski Areni.

Štart serije Red (x-mas) party je torej popolnoma uspel, pustil pečat v odhajajočem letu 2011 in se zapisal v anale. Ustvarjalci te unikatne zgodbe pa so že globoko v naslednjem izzivu, ki bo nič manj kot največji slovenski glasbeni šov v letu 2012.