Visokorasli Danec trenutno okreva po poškodbi, kar pa ga ni oviralo, da se je odpravil pijančevati po danski prestolnici. Nogometaša je zaradi popivanja naposled zagrabila lakota, zato se je odločil za obisk ene izmed okrepčevalnic, kjer strežejo pice.

Z njegovo namero seveda ne bi bilo popolnoma nič narobe, če se v okrepčevalnici ne bi pojavil brez prebite pare in zahteval brezplačen kos pice na podlagi njegove "slave“. "Bil je prekleto aroganten, kot da je to njegov lokal. Vsi so ga gledali in v znak neodobravanja odkimavali z glavo,“ je za dansko spletno stran ekstrabladet.dk povedal eden izmed gostov.

"Njegovo obnašanje je bilo zares neumno. Ko je uvidel, da nima denarja, je zahteval brezplačen kos pice in ob tem vpil: 'Ali veste, kdo sem? Kupim lahko celo picerijo!'. Sami smo mu dejali, da nas to ne zanima in sploh ni pomembno, saj brez denarja ne bo dobil pice,“ pa je incident opisal eden izmed zaposlenih.

Po dolgem prerekanju se je 23-letni Bendtner le prenehal pregovarjati z zaposlenimi in začel za denar prosjačiti goste. Naposled sta se ga le usmilili dve dekleti, ki sta nogometašu, ki zasluži milijone, plačali za dva kosa pice, vredna okoli 16 evrov.

Dogodek je s svojo kamero na mobilnem telefonu ujel tudi eden izmed gostov in si ga lahko ogledate tukaj.