Za Hannover je branil tudi nemški reprezentančni vratar Robert Enke, ki je novembra 2009 storil samomor, ko se je po težavah z depresijo vrgel pod vlak. Zato imajo v Hannovru po novem več posluha za tovrstne težave.

Nogometno Nemčijo in svet je pred slabima dvema letoma pretresla tragična novica, da je Enke pri 32 letih naredil samomor. Enke, ki je za nemško izbrano vrsto zbral osem nastopov, nazadnje pa je igral za Hannover 96, je zapustil ženo in osemmesečno posvojeno hčerko. Vratar je sicer več let trpel za hudo obliko depresije, zaradi katere je prvič strokovno pomoč iskal že leta 2003. Bolezen je skrival zaradi varovanja zasebnosti in strahu, da bi ogrozil nogometno kariero. Prav na dan samomora je odklonil ponujeno pomoč v strokovni zdravstveni ustanovi.

"Odločil sem se obvestiti klub in navijače in javnost o svoji bolezni. Zaradi psihične izčrpanosti sem se prijavil na zdravljenje," je dejal Miller in dodal, da sicer že dlje časa obiskuje psihiatra, vendar mu to zdaj ni več dovolj.

"Miller je s takšno potezo pokazal velik pogum, zato si zasluži naše spoštovanje," je ob tem dejal predsednik kluba Martin Kind.