Conte je v dresu torinskega moštva v 13 sezonah odigral 296 tekem in z njim osvojil pet "scudettov" ter ligo prvakov. Po koncu igralske kariere je zajadral v trenerske vode, vodil pa je Arezzo, Bari, Atalanto in Sieno.

Andrea Pirlo (Milan) in Švicar Reto Ziegler (Sampdoria) sta pred kratkim prestopila v Juventus, na njegovem seznamu želja pa sta še Švicarja Gokhan Inler (Udinese) in Stephan Lichtsteiner (Lazio) ter Čilenec Alexis Sanchez (Udinese). Za Južnoameričana se zanimajo še Barcelona, Inter Milan in Manchester City.

Armin Veh novi trener Eintrachta

Armin Veh, nekdanji trener nemškega nogometnega prvoligaša Stuttgarta, ki je moštvo leta 2007 popeljal do naslova nemškega prvaka, bo novi trener Eintrachta iz Frankfurta, ki je letos izpadel iz elitne druščine bundeslige. "Veh je bil moj favorit številka 1 in veseli smo, da se nam bo pridružil," je dejal športni direktor Eintrachta, Bruno Hübner.

Foto: Reuters

Poleg Stuttgarta, s katerim je postal nemški prvak, je Veh vodil še Wolfsburg in HSV, kjer je marca dobil nogo.

Eintracht Frankfurt je to sezono bundeslige končal na 17. mestu in se tako kot St. Pauli seli v drugoligaško konkurenco.

Houllier sporazumno zapušča Aston Villo

Gerard Houllier bo zaradi ponavljajočih se težav z zdravjem odstopil z mesta trenerja angleškega nogometnega prvoligaša Aston Ville, danes piše časnik Birmingham Mail. Triinšestdesetletni francoski strokovnjak, ki je zaradi zdravstvenih težav izpustil zadnji mesec angleškega prvenstva, se je s klubom sporazumno dogovoril za odhod.

Houllier je imel pred desetletjem, ko je bil še trener Liverpoola, operacijo srca, težave pa so se v zadnjem času spet začele pojavljati.

Foto: daylife.com