Kot poroča Dailymail naj bi v taboru belega baleta prišlo do resnega spora med Ronaldom in trenerjem Mourinhom, kar se je ponovilo tudi na treningu, zato so v Madridu sklenili, da se odpovejo portugalskemu nogometašu, a seveda ne za nizko ceno. Radi bi rekordno odškodnino, kar pa bi znal biti problem.

Real je leta 2009 Manchester Unitedu za Ronalda odštel nekaj več kot 90 milijonov evrov, sedaj pa je predsednik kluba Perez dejal, da bi ob prodaji največje zvezde rad pošteno zaslužil, da bi to vsaj nekoliko pomirilo navijače kluba ob izgubi najboljšega igralca. Navsezadnje je Ronaldo v klub prišel z namenom, da bi Real končal vladavino Barcelone, kar pa se zaenkrat še ni zgodilo.

Problem pri prodaji Ronalda bi vsekakor znala predstavljati astronomska odškodnina. Ni dvoma, da bi se našlo kar precej interesentov za usluge Portugalca, a večina največjih evropskih klubov bi se umaknila ob vrtoglavih številkah odškodnine in igralčeve plače. Ronaldo v Madridu zasluži preko 220 tisoč evrov na teden, v primeru prestopa pa je jasno, da bo želel še večjo plačo, skoraj zagotovo preko 300 tisoč evrov.

Ob teh številkah kmalu postane jasno, da je edini pravi možen kupec razsipni Manchester City, čigar lastnik, bogati arabski šejk, bi si zlahka privoščil tak nakup. A ravno včeraj so pri Cityju sporočili, da letos ne nameravajo brezglavo zapravljati in je v njihovih poletnih načrtih nakup le enega ali dveh igralcev za manjše izboljšanje že kvalitetnega moštva.

Zato bo Real verjetno lahko kar pozabil na rekordno odškodnino, če bo zares želel prodati Ronalda. Razen seveda, če se v Manchestru stvari znova drastično spremenijo. Ali v glavah požrešnih in neomejeno bogatih šejkov ali pa v primeru, da se njihova gonilna sila v napadu in kapetan moštva Carlos Tevez odloči oditi. Argentinec je namreč že večkrat izrazil željo, da bi rad zapustil klub.