Cavani je zaenkrat dosegel 25 ligaških zadetkov, s čimer si deli prvo mesto med strelci z Udinesejevim kapetanom Antoniem Di Natalejem, kar nekaj od teh zadetkov pa je bilo odločilnih za zmago Napolija.

V zadnjem krogu je Napoli doma proti Laziu že zaostajal z 0:2 in 1:3, a na koncu prišel do zmage s 4:3, Cavani pa je zabil tri zadetke. Nova izvrstna predstava Urugvajca pa je bila povod, da je predsednik neapeljskega kluba Aureli De Laurentis vsem zainteresiranim kupcem poslal nedvoumno sporočilo.

“Koliko je vreden Cavani? On nima cene in niti ni naprodaj. Ne bi ga prodal niti za 100 milijonov evrov. Njegova edina naloga je braniti barve Napolija, jaz pa bom vsem povedal, da je vreden ogromno in morda se me bodo naveličali povpraševati po njegovih uslugah,“ je o svoji prvi violini dejal De Laurentis.

Napoli je trenutno na drugem mestu v Serie A, za vodilnim Milanom pa zaostaja tri točke. Zadnji naslov prvaka so Neapeljčani slavili leta 1990, ko je njihovim vrstam poveljeval Diego Maradona.