Odlično je nastopal tudi Beno Udrih in se s Sacramentom veselil zmage proti Phoenixu s 116:113. Slovenski reprezentant je na tekmi dosegel kar 19 točk. Boljši od njega je bil pri zmagovalcih s 24 koši le Marcus Thornton, pri poražencih sta jih po 21 dosegla Channing Fyre in Jared Dudley.

Dragić je za zmago gostov iz Teksasa v 19 minutah igre prispeval 13 točk, pri čemer je od šestih poskusov zadel petkrat, od tega tudi eno trojko. Vujačić je bil na parketu več kot 28 minut in pri tem od devetih metov iz igre zadel štirikrat, od tega prav tako eno trojko, uspešno pa je zadel tudi oba prosta meta in tako dosegel skupaj 11 točk. Oba sta bila tretja strelca svojih moštev.

Tekma je bila praktično odločena že v prvi četrtini, ko so gostje povedli s 13 točkami prednosti in to potem uspešno branili oziroma povečevali do konca. Pri gostujoči ekipi je bil najuspešnejši Kevin Martin z 20 točkami, Kyle Lowry jih je dosegel 16, Dragić, ki ga je uspešno zamenjeval, pa jih je zadel prav toliko, kot Patrick Patterson - 13. Pri Netsih je Brook Lopez dosegel 22 točk, Jordan Farmar pa 12.

Vujačić je tekmo začel v prvi peterki in v prvi četrtini dosegel štiri točke. Med premorom so ga v dvorani tudi posebej predstavili na velikem ekranu z vzdevkom "machine" (stroj), na posnetku je razlagal, da rad posluša glasbo Leonarda Cohena, komentirati pa je moral tudi svojo zvezo s teniško zvezdo Mario Šarapovo. Do konca prvega polčasa je dosegel še eno trojko.

Dragić, ki je prvič vstopil v igro v drugi četrtini, je do konca polčasa dosegel pet točk, tretjo četrtino pa je presedel na klopi. Vujačič je medtem uspel zadeti dva prosta meta. V zadnji četrtini je Vujačić zadel še svoj zadnji koš na tekmi, katere konec je potem dočakal na klopi, Dragić pa se je povsem razigral, zadel met za dve točki ter še dve trojki in bil s skupaj 8 točkami najboljši strelec svoje ekipe v tej četrtini.

Tekma pred 14.000 gledalci ni odločala o skoraj ničemer. Mrežice so že izpadle iz igre za končnico lige NBA, Rakete pa imajo še nekaj teoretičnih možnosti, saj za osmouvrščeno ekipo Grizlijev iz Memphisa v zahodni konferenci zaostajajo za dve zmagi, do konca rednega dela pa je še devet tekem.

"Nocoj je igral dobro. Zadeval je odprte mete. Sicer se še uči kaj narediti v napadu, vendar mi je bilo všeč, kako je rinil žogo naprej, ko je šel Kyle Lowry ven. Ni še tako udoben v napadu, kot Kyle, vendar je nocoj opravil dobro delo," je po tekmi Dragićevo igro ocenil trener Raket Rick Adelman.

"Zame je vsaka tekma pomembna, še posebej zdaj v novem klubu. Danes sem solidno odigral, sicer pa težko ocenjujem svoj nastop. To ocenjuje trener," je povedal Dragić in dodal, da je bilo sinoči tako kot ponavadi namreč, da v klubu za katerega igra od 24. februarja, prihaja v igro vsako drugo četrtino.

Vujačić je po tekmi povedal, da so začeli dobro, vendar naenkrat popustili. "Nismo igrali na pravilen način, žoga ni krožila, v obrambi smo pozabili na principe. Težko je, smo mlada ekipa in napake, kot današnje, se dogajajo," je dejal Mariborčan, ki je od petih poskusov za tri točke zadel le enega. "Metal sem ven iz ritma in forsiral nekaj metov. Tako pač pride," je dejal in dodal, da se zdaj osredotočajo na lokalni derbi, to je nocojšnjo tekmo proti Knicksom v New Yorku.

Izidi:

Cleveland Cavaliers - Miami Heat 102:90
New Jersey Nets - Houston Rockets 87:112
(Saša Vujačić 28 minut, 11 točk, 1 podaja za New Jersey;
Goran Dragić 19 minut, 13 točk, 2 skoka, 1 podaja za Houston
Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors 115:114 (podaljšek)
Sacramento Kings - Phoenix Suns 116:113
(Beno Udrih 42 minut, 19 točk, 5 podaj, 2 skoka za Sacramento)