Mancini je nad izjemno muhastim in jezikavim 20-letnim italijanskim reprezentantom očitno obupal in mu je že zagrozil s prodajo, če v naslednjih nekaj mesecih ne namerava korenito spremeniti svojega vedenja.

Strogi italijanski trener se je tako že ogrel za nakup Milanovega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, za katerega meni, da bi bil v angleški Premier ligi pravcati hit. Šved je po prestopu iz Barcelone znova našel strelsko formo, saj se je na 26 tekmah Serie A med strelce vpisal 14-krat.

Čeprav imajo Milančani po koncu letošnje sezone možnost, da Ibrahimovića za okroglih 30 milijonov evrov od Kataloncev odkupijo, je Mancini prepričan, da lahko njegovi delodajalci zanj Barceloni ponudijo več denarja, nekdanji igralec Juventusa in Interja pa bi si v Manchestru lahko obetal tudi mnogo višjo plačo, saj bi na teden zaslužil tudi do 230 tisoč evrov.

29-letni visokorasli napadalec je v preteklosti že namignil, da se želi preizkusiti tudi v Angliji, a mnogo je odvisno tudi od odnosa na relaciji Mancini - Balotelli. Mladeniča je prejšnji teden doletela huda kazen zaradi rdečega kartona na tekmi proti Dinamu iz Kijeva, v primeru, da se ponovno znajde na črnem seznamu trenerja pa bo morda moral celo zapustiti vrste kluba iz Manchestra.