Nogometaš je bil lansko leto obtožen spolnega odnosa s prostitutko maroškega porekla Zahio Dehar, ki je bila v času njune veze še mladoletna. Prav tako je bil Ribery v Južni Afriki v družbi igralcev, ki so organizirali upor proti tedanjem selektorju francoske reprezentance Raymondu Domenechu. Francozi so takrat izpadli že v prvem delu in poskrbeli za pravcato blamažo galskih petelinov na največjem nogometnem tekmovanju.

"Leto 2010 je bilo zame grozno tako v privatnem, kot v profesionalnem smislu. Skrenil sem na kriva pota. Izgubil sem se in prizadel ljudi, ki jih imam rad. Razočaral in šokiral sem mnoge in sedaj se jim želim opravičiti,“ je medijem skesano dejal 27-letni zvezdnik okroglega usnja.

Zahia Dehar (Foto: Daily Mail)

Ribery je sicer že pred časom priznal, da je imel spolne odnose z mladoletnico, a hkrati zatrdil, da ni vedel za njeno starost oziroma mladost. Ena noč druženja z Maročanko je nogometaša stala 1500 evrov, z njo pa se je'družil' tudi njegov reprezentančni soigralec in napadalec madridskega Reala, Karim Benzema. Riberyev primer zaenkrat še ni prišel na sodišče.