Napadalec je pred pričetkom tekme s kijevskim Dinamom imel kar nekaj težav z dresom, ki ga nogometaši uporabljajo za vadbo. Balotelli ga je je poskušal nase nadeti kar nekaj časa, a žal neuspešno, vse dokler mu ni prekipelo in mu je na pomoč moral priskočiti eden izmed zaposlenih pri Manchester Cityju.

Dvojec je težave naposled le rešil, a kmalu ugotovil, da ima nogometaš na sebi dres napačne barve, saj bi moral obleči modrega in ne belega. A tudi ta se je 'zarotil' proti njemu, zaradi česar je ponovno potreboval prijateljsko pomoč.

Angleži so se sinoči v ligi Europa pomerili s kijevskim Dinamom in zmagali z 1:0. Kljub temu so iz tekmovanja izpadli, saj so imeli Ukrajinci boljšo gol razliko. Ključni trenutek na tekmi se je zgodil v 36. minuti prvega polčasa, ko je prav Balotelli zaradi hudega prekrška nad Popovim moral zapustiti igrišče.

"Neumna poteza. Njegov problem je, če misli, da je lahko izvrsten nogometaš, a nato s takšnimi trapastimi potezami škoduje celotnemu moštvu,“ je po tekmi besnel njegov trener Roberto Mancini.