Spot je nastal z montažo materiala iz dokumentarnega filma o 20 letih delovanja skupine Big Foot Mama. Za singel, ki je nastal v studiu producenta Žareta Paka, producenta njihovih štirih prvih albumov, so videospot režirali in montirali v Benjamin Produkciji, ki je tudi avtor dokumentarnega filma. Zaradi velikega zanimanja za film, ki bo premierno predstavljen v CUK Kino Šiška 24. 11. 2010, kasneje pa bo predvajan v Kinematografih Tuš, so se slednji odločili, da bodo predvajanje filma podaljšali na kar 8 dni! Več o natančnih terminih predvajanj od 2. 12. 2010 še sledi!

Videospot za skladbo »Pot iz trnja«, ki na svojstven način predstavlja dokumentarni film o 20 letih obstoja Big Foot Mame, boste lahko prav kmalu videli tudi na vaši priljubljeni tv postaji! Skladba je hkrati prvi singel s prihajajoče nove plošče, ki bo luč sveta zagledala predvidoma maja 2011, medtem pa jo lahko slišite na številnih radijskih postajah po Sloveniji.

Dokumentarni film o skupini Big Foot Mama

Dokumentarni film o skupini Big Foot Mama bo v sredo, 24. novembra v Kinu Šiška ob 17.00 brezkompromisno podal odgovor na vsa vprašanja, mnenja in dvome o njihovem 20-letnem delovanju. Nastajal je pod dolgotrajno taktirko koproducentov Benjamin Produkcije, Big Foot Mame in managamenta skupine. Vstopnice so v predprodaji od 20. 10. 2010 naprej na vseh prodajnih mestih Eventima.

Gre za film z resničnimi vsebinami, tako arhivskimi kot aktualnimi zadnjih dveh let, ko je Big Foot Mamo na koncertih spremljala ekipa Benjamin produkcije, in predstavlja dejanski svet rock'n'roll banda, ki deluje na slovenskih tleh že 20 let.

Po premieri 24. novembra v CUK Kino Šiška v Ljubljani bo sledilo 2. in 3. decembra predvajanje v Kinematografih Tuš in potem širše v Art kino mrežah. Trailer si lahko ogledate na spletni strani www.bigfootmama.net.