Prvi del, ki nosi naslov Argentina in pripoveduje o življenju kubanskih revolucionarjev ob boku Fidela Castra, bodo v verigi kino in video dvoran predvajali teden dni. Nato bodo, od 14. maja, predvajali drugi del filma, Gverilo, ki pripoveduje o Chejevem prizadevanju, da bi revolucija zajela celotno območje Južne Amerike, pa vse do njegove usmrtitve v Boliviji leta 1967.

Obe filmski epizodi Soderberghovega filma so na Kubi že predvajali decembra lani v okviru 30. mednarodnega festivala novega latinsko-ameriškega filma. Film je na dveh posebnih projekcijah naletel na topel odmev, predstavitve se je udeležil tudi ameriški igralec Benicio del Toro, po rodu s Portorika, ki je utelesil Cheja, za vlogo pa maja lani prejel nagrado na mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu.

Vsaka od dveh epizod traja po 130 minut, producenti so za predvajanje na celotni Kubi kubanskemu Inštitutu za umetnost in filmsko industrijo (ICAIC) darovali dvajset filmskih kopij.

Po decembrski predstavitvi filma je dnevnik Granma zapisal, da sta obe epizodi "bolj pozitivni kot negativni" in da gre za "spoštljiv", čeprav "polemičen" spominski zapis o Cheju.