Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
Kos mesa, ki ga skoraj nihče ne kupuje, je poceni in popoln za kosilo
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
ocena gostilne
Gostilna Oaza: Ko Argentina sreča Balkan in oplazi Prekmurje
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
vino meseca
Bailly Lapierre – pinot noir brut
KULINARIČNI TRIK
Revolucija za zajtrk: dodajte eno ključno sestavino in umešana jajca bodo kot iz hotela
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Kdo je še krojil vrh poleg Milana Kučana in Brigite Bukovec
lestvica
20 naj vplivnežev: koga Slovenci gledamo, ko mislimo, da nas nihče ne vidi
Zapisano v zvezdah
Tedenski horoskop: manj izčrpavanja, več zaupanja
JAPONSKA
50-letni moški končal v bolnišnici, potem ko si je umil zobe
Akcija Nedeljskega
Ste med srečneži, ki so prejeli Lidlovo kartico s 35 evri? Naš Božiček je razdelil božičnice
Mojstrovina prevare: ko je laž lepša od resnice
SPREMEMBE
Gmail: če ne ukrepate, leta 2026 ne boste več prejemali vse e-pošte
UI v vesolju
Znanost in fikcija računalniških centrov v vesolju in kaj ima s tem Jožef Stefan?
Film
(VIDEO) Imamo prvi napovednik za dokumentarec o Melanii Trump
Dirkači
Hitrost, adrenalina in rekordov polna sezona: serijska zmagovalca in novinec
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
recepti
Priprava sarm ali zakaj je treba zaupati babicam in ne umetni inteligenci?
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
intervju
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
V KUHINJI
Kulinarični trik: voda od kuhanih testenin je tekoče zlato – ne zavrzite je
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Gratin dauphinois oziroma gratinirani krompir iz Dofineje je še ena izmed klasičnih francoskih jedi, pri kateri se povsem preproste sestavine spremenijo v harmonijo okusov s kremasto notranjostjo, nežnim okusom po česnu in smetani ter hrustljavo zapečeno skorjo.
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Nedeljsko kosilo
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Nedeljsko kosilo
Ste že slišali za »volilno svinjino«? Nenavadna tradicija, ki jo Danci obožujejo
ocena gostilne
Gostilna Oaza: Ko Argentina sreča Balkan in oplazi Prekmurje
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
ocena gostilne
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Po domače
To je najcenejše kosilo v Brdih: šest jedi in vsa pijača za samo 14 evrov
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
vino meseca
Bailly Lapierre – pinot noir brut
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Domači nasvet
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×