Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
Bailly Lapierre – pinot noir brut
Revolucija za zajtrk: dodajte eno ključno sestavino in umešana jajca bodo kot iz hotela
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Legendarni kuharji
Chef s Knorrovo kocko, ki je popljuval Michelinove zvezdice in v jok spravil Gordona Ramseyja
Po domače
Gostilna Pirc na Rovah: ko je krožnik poln, račun pa prijazen
KULINARIČNI TRIK
Napaka vseh napak: zakaj vaše pečeno meso na krožniku postane suho kot žagovina
Vroča kopel
Piemontska sorodnica fondija za dolge in zgovorne večere
ocena gostilne
Gostilna Oaza: Ko Argentina sreča Balkan in oplazi Prekmurje
Peugeot 104: Za uspeh ni potrebna moč, temveč karakter
Švica
Kljub razcvetu vse več kritik: zvezdniška promocija kriva za preveč turizma
Elektromobilnost
Evropa vrača udarec Kitajski: le 45 sekund za avtomobilsko baterijo
katedrala
Po 30 letih poroka v Notre-Dame: »Da« je rekel tesar, ki je sodeloval pri njeni obnovi
Praznični ritual
Dan debele loterije: globoko utrjena tradicija, kjer skoraj vsak nekaj dobi
Moda kot politični jezik ženske moči
Kratki test
Lynk & Co 02 more: S spominom na fotelj iz dnevne sobe
Moda
Umrl Antony Price, modni vizionar rock legend
Povabljeni ste na kavo
Nekoč kralj pod koši, danes kralj pic: zakaj se je Matjaž Smodiš umaknil iz košarke
ŠALJIVO
Digitalno čiščenje 2026: rešite se pred »e-debelostjo« (preden oblak eksplodira)
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
recepti
Priprava sarm ali zakaj je treba zaupati babicam in ne umetni inteligenci?
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
NASVET
Kos mesa, ki ga skoraj nihče ne kupuje, je poceni in popoln za kosilo
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Domači nasvet
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
intervju
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
V KUHINJI
Kulinarični trik: voda od kuhanih testenin je tekoče zlato – ne zavrzite je
Med kuhanjem testenin se v vodo sprošča škrob. Ko vodo zavržete, zavržete naravno vezivo.
Vroča kopel
Piemontska sorodnica fondija za dolge in zgovorne večere
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Nedeljsko kosilo
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Po domače
Gostilna Pirc na Rovah: ko je krožnik poln, račun pa prijazen
ocena gostilne
Gostilna Oaza: Ko Argentina sreča Balkan in oplazi Prekmurje
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
ocena gostilne
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Legendarni kuharji
Chef s Knorrovo kocko, ki je popljuval Michelinove zvezdice in v jok spravil Gordona Ramseyja
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
vino meseca
Bailly Lapierre – pinot noir brut
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
intervju
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×