Gostilna Pirc na Rovah: ko je krožnik poln, račun pa prijazen
Napaka vseh napak: zakaj vaše pečeno meso na krožniku postane suho kot žagovina
Piemontska sorodnica fondija za dolge in zgovorne večere
Gostilna Oaza: Ko Argentina sreča Balkan in oplazi Prekmurje
Tuna po samurajsko
Nekoč prepovedana, danes ena najbolj drznih jedi na svetu
Obložena miza
Uganete, koliko kalorij ima božično kosilo?
Kulinarika
Od klasike do razkošja: pet receptov za vročo čokolado
intervju
Danilo Flakus, glavni enolog in direktor Dveri Pax: Hiša, v kateri čas merijo v stoletjih
Legendarni kuharji
Chef s Knorrovo kocko, ki je popljuval Michelinove zvezdice in v jok spravil Gordona Ramseyja
Pozabljene veščina se vrača v šolske klopi, ji bodo mladi sploh kos?
Varna vožnja
Starost in vožnja: kdaj strokovnjaki svetujejo slovo od volana?
Intervju
Sašo Đukić: Po požirku cvička sem mislil, da mi bo kozarec zabrisal v glavo
neuresničena ideja
Japonski nebotičnik, v katerem bi lahko živelo 30 milijonov ljudi
Razlike
Zakaj ponekod na svetu rojstnih dni sploh ne praznujejo
Tudi vi v restavraciji pospravite stol za sabo? Psihologi razkrivajo, kaj to pomeni
Sem in tja
Majhni, okretni, ogroženi: mestni malčki izginjajo s cest, a Kia še vztraja
Maratonsko hranjenje
Od prižiga lučk do kulinarične apokalipse: osem trikov za praznične obede
Zdravje
Zakaj je čas, da prenehate: zaradi nikotina do asimetričnega obraza
Obdarovanje
Žival kot darilo? Temeljito premislite!
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
intervju
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
V KUHINJI
Kulinarični trik: voda od kuhanih testenin je tekoče zlato – ne zavrzite je
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
vino meseca
Bailly Lapierre – pinot noir brut
KULINARIČNI TRIK
Revolucija za zajtrk: dodajte eno ključno sestavino in umešana jajca bodo kot iz hotela
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
NASVET
Kos mesa, ki ga skoraj nihče ne kupuje, je poceni in popoln za kosilo
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Svet se vrti naprej, prihajajo različne kuhinje, avtorske, bistrojske, azijske, balkanske in slovenske, a restavraciji z imenom Pavel ostajata na svojih sijajnih pozicijah na obali v Piranu.
Tuna po samurajsko
Nekoč prepovedana, danes ena najbolj drznih jedi na svetu
Vroča kopel
Piemontska sorodnica fondija za dolge in zgovorne večere
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Po domače
Gostilna Pirc na Rovah: ko je krožnik poln, račun pa prijazen
ocena gostilne
Gostilna Oaza: Ko Argentina sreča Balkan in oplazi Prekmurje
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
ocena gostilne
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Obložena miza
Uganete, koliko kalorij ima božično kosilo?
intervju
Danilo Flakus, glavni enolog in direktor Dveri Pax: Hiša, v kateri čas merijo v stoletjih
Legendarni kuharji
Chef s Knorrovo kocko, ki je popljuval Michelinove zvezdice in v jok spravil Gordona Ramseyja
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
Bailly Lapierre – pinot noir brut
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Domači nasvet
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
intervju
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×