Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Obložena miza
Uganete, koliko kalorij ima božično kosilo?
intervju
Danilo Flakus, glavni enolog in direktor Dveri Pax: Hiša, v kateri čas merijo v stoletjih
Legendarni kuharji
Chef s Knorrovo kocko, ki je popljuval Michelinove zvezdice in v jok spravil Gordona Ramseyja
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
vino meseca
Bailly Lapierre – pinot noir brut
Ko se božič zgodi v porodni sobi
Tretja plat
Zmerjam, torej sem
Saj ni res, pa je
Takšne poteze šefov ne vidiš pogosto: delavcem je razdelil 240 milijonov dolarjev
Poročni ritual
Temna skrivnost rimske poročne noči, ki jo je zgodovina hotela izbrisati
Kraljevski duo
Božično presenečenje princese Charlotte in mame Kate
Resnična zgodba: deklico razglasili za odraslo osebo in jo pustili samo
Zgodilo se je
Kako se je božična pesem, ki je ustavila vojno, razširila med Slovence
Božična gostja
Bernarda Žarn: zaradi naključne avdicije postala obraz nedelj, ki jih Slovenci ne izpustijo
Pasti praznikov
Pet stvari, ki se jim velja izogniti za sproščeno uživanje v praznikih
Kulinarika
Od klasike do razkošja: pet receptov za vročo čokolado
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×