Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Ste že slišali za »volilno svinjino«? Nenavadna tradicija, ki jo Danci obožujejo
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Od dunajske elegance do zvoka neandertalčeve piščali
večne kemikalije
V žitnih izdelkih po vsej Evropi potrdili nevarne vrednosti »večnih kemikalij«
italija
Stojite v koloni? Od leta 2026 vam bodo za to plačali
Dražba
Fabergéjevo jajce na dražbi doseglo rekordnih 26 milijonov evrov
IZRAEL
Statistično nemogoče: trije bratje v istem dnevu postali očetje
Tradicionalna božična obdaritev: preverite, kako lahko osvojite 35 evrov
FESTIVAL ČAJEV
Ko se v skodelici srečajo tradicija, narava in čajni rituali
Brenčeča grožnja z neba
Kako varna pred droni je krška nuklearka? Glavna obrambna črta je zakonodaja
neuničljiva
Vse, kar ste slišali, drži: nokio našel po 22 letih, baterija še vedno ni bila prazna
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×