Kos mesa, ki ga skoraj nihče ne kupuje, je poceni in popoln za kosilo
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
vino meseca
Bailly Lapierre – pinot noir brut
KULINARIČNI TRIK
Revolucija za zajtrk: dodajte eno ključno sestavino in umešana jajca bodo kot iz hotela
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
Na Marsu se staramo hitreje: zakaj čas tam beži in kaj to pomeni za astronavte
Pariz
Kljub polemikam pokazali načrte za nove vitraže na katedrali Notre Dame
pametni telefoni
Kaj počnejo nevronske mreže v mobilnikih?
Videoigre
Mali evropski studio spisal pravljico
teorije zarote
Za hujskanje priročen mit o nožu v nemški hrbet
DNK analiza Beethovnovega lasu razkrila vzrok njegove smrti in družinsko skrivnost
rak
Cliff Richard razkril, da se bori s hudo boleznijo
rekordne padavine
Puščava pod vodo: v Dolini smrti oživelo starodavno jezero
Test avtomobila
Audi A6 avant: Kombinacija, ki ne odpira sefa
Portret
Fiat tipo: Z njim so pokazali, da mislijo resno
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
recepti
Priprava sarm ali zakaj je treba zaupati babicam in ne umetni inteligenci?
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
V KUHINJI
Kulinarični trik: voda od kuhanih testenin je tekoče zlato – ne zavrzite je
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Društvo Sommelier Slovenije v Novi Gorici prvič po letu 2022 spet izbiralo najboljše slovenske sommelierje oziroma sommelierke.
Francozi znajo
Ste že okusili to veličastno sladico v čast najlepši ženski?
na krožniku
Sedmo čudo Portugalske je tudi priljubljen protistrup po kozarčku preveč
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Nedeljsko kosilo
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Nedeljsko kosilo
Ste že slišali za »volilno svinjino«? Nenavadna tradicija, ki jo Danci obožujejo
Ocena gostilne
Restavraciji Pavel & Pavel 2 v Piranu: Zacementirana morska tradicija
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
ocena gostilne
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Po domače
To je najcenejše kosilo v Brdih: šest jedi in vsa pijača za samo 14 evrov
Ocena gostilne
Valeria 1904: Po domače, tržaško in kraško
Paneton
Italijanska božična specialiteta: Tonijev kruh na slovenski način
vino meseca
Bailly Lapierre – pinot noir brut
Legendarni kuharji
Od Šentvida ob Glini do Hollywooda: kuharski kralj, rojen tik ob slovenski meji
Domači nasvet
Preprost trik z jabolkom za mehke medenjake
David in Taja Kozinc, vinarja: Danes se tudi o vinih z Dolenjskega in iz Posavja govori s spoštovanjem
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×