Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Priprava sarm ali zakaj je treba zaupati babicam in ne umetni inteligenci?
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
Milijonar išče ženo, ki bi poskrbela za njegovo premoženje
RAZISKAVE
Vojna med šimpanzi, ki je trajala deset let, se je končala z baby boomom
BOŽIČNI SPEKTAKEL
Od dunajske elegance do zvoka neandertalčeve piščali
večne kemikalije
V žitnih izdelkih po vsej Evropi potrdili nevarne vrednosti »večnih kemikalij«
italija
Stojite v koloni? Od leta 2026 vam bodo za to plačali
Fabergéjevo jajce na dražbi doseglo rekordnih 26 milijonov evrov
IZRAEL
Statistično nemogoče: trije bratje v istem dnevu postali očetje
Božičnica Nedeljskega
Tradicionalna božična obdaritev: preverite, kako lahko osvojite 35 evrov
FESTIVAL ČAJEV
Ko se v skodelici srečajo tradicija, narava in čajni rituali
Brenčeča grožnja z neba
Kako varna pred droni je krška nuklearka? Glavna obrambna črta je zakonodaja
Kulinarična enigma: zakaj je vaš golaž preveč voden in kako to popraviti
Vino
Vina kot naložbeno blago
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
klub franci
"Naročijo tudi pet metrov pijače"
izbor
Najboljše vino na svetu je Château d'Issan Margaux
Nedeljsko kosilo
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
intervju
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
ocena gostilne
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ormož
Po enem letu iz Drave potegnili več sto steklenic vina in penine
V Ormožu so ob lanskem martinovanju v sodelovanju z Zavodom za turizem, kulturo in šport v Dravo potopili več steklenic vina in penine. Leto dni kasneje so jih dvignili in preverili, kakšen vpliv je imelo leto dni zorenja pod gladino reke.
Po francosko
S sirom ali brez? Kulinarična poslastica, ki je zanetila spor
Po belgijsko
Školjke na severu, pomfrit na jugu – in jed, ki je povezala državo
Preprosto
Kulinarična identiteta delavskega razreda: pire in pita za delavce ob Temzi
Nedeljsko kosilo
Saltimbocca: Največja kulinarična prevara Rima, ki jo je oboževal tudi Churchill
Pečena Aljaska: spektakularna sladica, ki skriva ledeno skrivnost
Nedeljsko kosilo
Zakaj Skandinavci to klasično francosko omako polivajo po pici
Nedeljsko kosilo
Jajca po škotsko v resnici niso s Škotskega? Zgodba o jedi, ki vas bo presenetila
Nedeljsko kosilo
To ni navadna ribja juha: spoznajte uho, jed z dušo zgodovine in tradicije
Nedeljsko kosilo
Ste že slišali za »volilno svinjino«? Nenavadna tradicija, ki jo Danci obožujejo
Nedeljsko kosilo
Po naključju do svetovne slave: ta jed je nastala iz ostankov v kuhinji
večplastna jed
Vabilo na kosilo: zloženka iz norih jabolk po italijansko
Ocena gostilne
Konoba Rino: Enostavno kosilo ob kaminu, kjer ponujajo istrske favorite
Ocena gostilne
Na eni najlepših lokacij v Sloveniji: Visoka kraška kuhinja na gradu
Ocena gostilne
Restavracija Klas: Po dobro uhojenih poteh Cuba in Maxima
Po domače
Izletišče Suhina: mojstri velikih porcij ob zagrebški Savi
Bistro Bombina: Postknapovski minimalizem za martinovo
Ocena gostilne
Rostelin: Piranska delavnica testenin in čevapčičev
Ocena gostilne
Je na Krasu res vse krasno? Tokratni obisk bližje polomiji kot dobremu kosilu
ocena gostilne
Gostilna Belvedur: Vrnitev k belim tartufom
Po domače
To je najcenejše kosilo v Brdih: šest jedi in vsa pijača za samo 14 evrov
Ocena gostilne
Valeria 1904: Po domače, tržaško in kraško
Ocena gostilne
Gostilna Ribič: Morje in ribe na bregu Drave
Najboljši sommelier
Za vrhunski naslov ni bližnjic: tri leta priprav za zmago
Legendarni kuharji
Vse, kar omeni, spremeni v zlato: domača boginja v primežu škandalov
sommelierji
Simona Česen je najboljša slovenska sommelierka
intervju
Pivovarja Igor Lazar in Domen Srebot: Lokalpatriotizem pri pivu je umrl
30 let je prodajala na ljubljanski tržnici: Danes je zeliščarjev kot listja in trave
kulinarika
Izmera prašiča v novi preobleki: Koline kot kulinarični spektakel
Ormož
Po enem letu iz Drave potegnili več sto steklenic vina in penine
Vino
Vina kot naložbeno blago
klub franci
"Naročijo tudi pet metrov pijače"
izbor
Najboljše vino na svetu je Château d'Issan Margaux
intervju
Janko Štekar, vinogradnik in vinar: Pridelujem vina, ki so všeč meni in mojim kupcem
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×