PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

MISTIČNI EDINBURGH

• Poletimo s posebnim letalom iz Ljubljane
• Trije polni dnevi na poti
• Ogled najlepših znamenitosti mističnega Edinburga: trdnjava, kraljeva palača Holyrood, katedrala sv. Gilesa, parlament, Georgeev trg, stara univerza
• Ogled mesta St. Andrews – nekdanje kraljeve prestolnice z najstarejšo univerzo na Škotskem
• Obisk Rosslynove kapele, znane iz filma Da Vincijeva šifra
• Ogled mesta St. Andrews – nekdanje kraljeve prestolnice z najstarejšo univerzo na Škotskem

Cena potovanja za naročnike Dnevnika samo 469 EUR na osebo namesto 589 EUR

 
Spoznajte deželo, ki je bila navdih angleškim kraljem, pisateljem in hollywoodskim producentom. Naužili se bomo naravnih in kulturnih znamenitosti. Skupaj z nami si oglejte mistični Edinburg in mogočni grad. Spoznajte, zakaj se številni vedno znova in znova radi vračajo v to zeleno pokrajino. Poletimo s posebnim letalom iz Ljubljane.
 
EDINBURG
 
PRVI DAN SLOVENIJA–MANCHESTER–EDINBURG / nočitev
Odhod v nočnih urah z ljubljanskega letališča Brnik, od koder bomo poleteli v Manchester. Pristali bomo v zelo zgodnjih jutranjih urah in se peljali po romantični južni Škotski do prestolnice – Edinburga. Najprej se bomo ustavili pri znameniti Rosslynovi kapeli, ki je že od nekdaj zavita v tančico skrivnosti ter povezana z miti in legendami. Največjo prepoznavnost pa je dosegla po izidu knjige Da Vincijeva Šifra. Po ogledu nadaljevanje v Edinburg in ogled nekaterih mestnih znamenitosti: Royal Mile, trdnjava, kraljevska palača Holyrood, katedrala sv. Gilesa, parlament, Georgeev trg, stara univerza … Nastanitev v hotelu in prijetno druženje.
DRUGI DAN: EDINBURG–ST. ANDREWS / nočitev
Prosti čas v mestu ali po želji vožnja do St. Andrewsa, ki je nekdanja kraljeva prestolnica in kjer je najstarejša univerza na Škotskem iz leta 1411. Častitljiva mestna ustanova je tudi Kraljevi in stari golf klub – najstarejši golf klub na svetu. Po sprehodu vrnitev v Edinburg, kjer si bomo podrobno ogledali grad, ki dominira nad mestom. Grad je druga najbolj obiskana turistična atrakcija v Združenem kraljestvu, takoj za Tower of London. Nočitev.
TRETJI DAN: EDINBURG–BENETKE, LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo še enkrat sprehodili po eni najlepših ulic v Evropi – Princes Street, ki je hkrati tudi glavna ulica v Edinburgu. Po želji se bomo napotili na katerega od okoliških gričev, od koder bo zadnji slikovit pogled na mesto. V popoldanskih urah sledi prevoz na letališče v Edinburgu, od koder bomo poleteli v Benetke. Organiziran prevoz v Ljubljano.
 
 
 
REDNA CENA POTOVANJA: najmanj 45 potnikov: 589 EUR
CENA POTOVANJA ZA DNK: najmanj 45 potnikov: 469 EUR
CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz po programu v obe smeri, letališke in varnostne pristojbine (vključena ročna prtljaga), dve nočitvi z zajtrki, avtobusne transferje po programu, zunanji ogled Rosslynove kapele, cestne in ostale pristojbine, prevoz iz Benetk v Ljubljano, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.
PREDVIDENA ČASOVNICA:
LJUBLJANA–MANCHESTER 23.20–2.55 (24. na 25. 6.)
EDINBURG–BENETKE 17.50–21.25
 
DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba 120 EUR, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, riziko odpovedi, izlet v St. Andrews 49 EUR (najmanj 30 potnikov).
DOPLAČILA PO ŽELJI NA POTI: vstopnine po izbiri, ki znašajo v povprečju 9–18 GBP oziroma 10–20 EUR na muzej oziroma ogled. Pridržujemo si pravico do delne spremembe programa oziroma zaporedja ogledov, seveda v smislu njegove boljše in kakovostnejše izvedbe ali zaradi nepredvidenih okoliščin na samem potovanju. Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa.
 
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za potovanje s TA Palma so sestavni del program in so na voljo na naši spletni strani www.palma.si   ter v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji. 

 

Odhod: 24./25. junij 2018, 3 dni

Informacije in prijave:
05/66 33 660,
01/23 92 582,
01/24 43 692,
03/89 84 370

 

www.palma.si