PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si
  

Jesen je najlepša na morju

Dobrodošli v Ankaranu, ki je kot
okno v sredozemski svet.
Mila sredozemska klima, prisojna lega
ob morju in bujno sredozemsko rastlinstvo
predstavljajo nepozabno doživetje, ob
katerem vas bo toplo sonce grelo še
v poznih jesenskih dneh. Nedaleč od doma,
pa vendar stran od vsakdana

 

 
 
 
Polpenzion v dvoposteljni sobi (na osebo):
• 8. 9.–6. 10. že od 49 EUR
• 6. 10.–31. 10. že od 41 EUR
• 1. 11.–25. 11. že od 39,90EUR
(Najmanj 2 noči)
 
Posebna ponudba je omejena in velja do zapolnitve kapacitet

Cena vključuje: Pijačo dobrodošlice, nočitev v dvoposteljni sobi 4*, bogat samopostrežni zajtrk in večerjo (bife ali meni) v hotelu Convent, neomejen vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo (31 °C), jutranja vadba v baze-nu (ponedeljek, sreda, petek), popoldanska vadba v bazenu (torek in četrtek), možnost kopanja tudi na dan odhoda, brezplačna uporaba nordijskih palic, vstop v fitnes, parkirišče, internet. Doplačilo: Turistična taksa: 1,27 EUR na osebo na noč; prijavnina: 1,50 EUR na osebo Posebne ugodnosti: Gostje nad 60 let: brez doplačila za enoposteljno sobo. Ob predhodni rezervaciji paket pijače samo 3,50 EUR ( 1/2l vode + ¼ vina ali 2 dcl soka). Posebna ponudba SPA ob predhodni rezervaciji: PEDIKURA in MASAŽA NOG (50 minut) SAMO 20 EUR.

Vse na enem mestu!

Gostom je na voljo raznolika in kakovostna ponudba storitev znotraj resorta: bari in restavracije, bogata ponudba obravnav za dobro počutje in popolno nego telesa ter številne aktivnosti (minigolf, tenis, odboj-ka, bovling).

Sredozemska oaza tik ob morju, v senci borovcev in oljk, vam ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje počitnic in odmik od vsakdanjega vrveža. 

 
Informacije/rezervacije: 05 66 37 300, hotel@adria-ankaran.si