Dnevnik.si

Wellness razvajanje v Medžimurju
Terme Sveti Martin, hotel Spa Golfer 4*

• Tri dni razvajanja v priljubljenih termah Sveti Martin
• Ogled Čakovca in Varaždina
• Vključen 2 x polpenzion, neomejeno kopanje, animacijski program
in glasba v živo
• Vključen obisk jelenje farme v bližini

Cena potovanja za naročnike Dnevnika samo 99 EUR na osebo (namesto 139 EUR). Dodatni dan: 40 € na osebo
                           

 1. DAN: Slovenija–Terme Sv. Martin
Veselo druženje
Nastanitev v hotelu Spa Golfer 4*, ki stoji v srcu Medžimurja, v bližini slikovitih gričev in nedotaknjene narave. Njegova notranjost odraža sodoben dizajn, stil, eleganco in tradicionalno gostoljubnost kot ključno nematerialno obliko edinstvenega doživetja. Možnost kopanja v termalnih bazenih. Zvečer samopostrežna večerja ter zabava ob glasbi v živo in nočitev.

2. DAN:Terme Sv. Martin in Medžimurje
Razvajanje v termah in izlet po Medžimurju (po želji za doplačilo),
Po zajtrku predlagamo voden izlet po Medžimurju, kjer se boste najprej zapeljali do Čakovca. Krajši ogled mesta, ki je upravno središče Medžimurja in se ponaša z imenitnim starim jedrom, ki se dviga nad mestom in je bil sedež znamenite plemiške družine Zrinski. Nadaljevanje izleta do baročnega mesta Varaždin, ki ga boste spoznali na sprehodu po lepo ohranjenem mestnem jedru. Po ogledu se boste zapeljali po medžimurski pokrajini do »mesta labirintov« in se sprostili v devetih labirintih, od katerih ima vsak svoj pomen. Pred povratkom v hotel pa vas čaka še degustacija vin z domačim kruhom, orehi in sirom.
Popoldan bo še čas za razvajanje v termah s kopanjem v lepih sodobnih bazenih, možnost masaže ali sprostitve v savni. Po želji sprehod po okolici z obiskom domačije, kjer boste lahko poskusili odlično vino ali domač jabolčnik ter jabolčni čips.
Hotel je s hodnikom povezan z s prenovljenim termalnim kopališčem. Notranji bazeni se raztezajo čez skupno 1050 m2 vodnih površin. 2 bazena, otroški bazen in 3 masažni bazeni so narejeni po filozofiji dr. Rudolfa Steinerja. Sprostite se lahko v sodobnem velnesu v pritličju hotela, kjer ponujajo številne obravnave za zdravje in lepoto s savnami. Večerja in nočitev.

3. DAN: Terme Sv. Martin–Medžimurje–Slovenija
Medžimurski grički in jelenja farma
Po zajtrku se boste sprehodili do bližnje farme jelenov v prelepem okolju gozdov in travnikov. Opazovali boste krotke jelene lopatarje in veličastne muflone. Po srečanju z gozdnimi prijatelji se vrnemo v hotel, možnost kopanja v bazenih do povratka domov.

CENA (na osebo): 99 EUR namesto (139 EUR). Dodatni dan: 40 EUR na osebo.

CENA VKLJUČUJE: obisk jelenje farme, 2 x polpenzion (samopostrežna večerja in zajtrk), nastanitev v hotelu 4* z neomejenim kopanjem v termalnem bazenskem kompleksu (z uporabo brisač, ogrinjala in natikačev), animacijski program, 1 večer glasba v živo, turistično takso, spremstvo in strošek organizacije.
DOPLAČILO V AGENCIJI: enoposteljna soba 53 EUR na osebo, izlet po Medžimurju 20 EUR: avtobusni prevoz po programu, ogled Varaždina in Čakovca (brez vstopnin v muzeje), degustacija vin, avtobusni prevoz do Term sveti Martin 20 EUR iz Ljubljane, Domžal, Trojan, Celja, Maribora; avtobusni prevoz do Term sveti Martin 30 EUR iz Kranja, Postojne in Novega mesta, dodaten dan.
Najmanjše število udeležencev: 40 na termin
 
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.palma.si   ter v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji.

 

Informacije in prijave:
01/52 92 580,
01/23 92 582,
01/24 43 690,
04/20 20 880 

Odhodi:
9., 11. in 18. marec 2018

www.palma.si