Dnevnik.si

Dnevnikov knjižni utrip

Ugodnosti za bralce edicij družbe Dnevnik, d. d.

V družbi Dnevnik, d. d., vam v sodelovanju z založbo DZS, d. d. in Tehniško založbo Slovenije, d. d. pripravljamo izbor knjižnih naslovov, ki vam bodo krajšali čas ali vam ga popestrili. Vsak mesec bomo knjižno polico osvežili z novim izborom knjig, zato prijazno vabljeni k vnovičnemu obisku.

Izbrane knjige lahko enostavno naročite prek e-pošte narocnina@dnevnik.si (potrebno je plačilo stroškov dostave po ceniku Pošte Slovenije) ali pa jo poiščete v najbližji knjigarni in papirnici DZS.

Prijetno branje vam želimo!

Angelina in Liza

Holabird Katharine

Prevod: Breda Rajar

Angelina in njena sošolka Liza zalo radi telovadita. Ko Angelina ne zmore narediti stoje na rokah, se ji posmehujejo vsi, celo Liza.
Angelina

Na koncu Angelina in Liza spoznata, kako pomembno je sodelovati, in znova postaneta najboljši prijateljici.

 • Redna cena: 10,85 €  

 • Za naročnike Dnevnikovih edicij -30 %: 7,59 €

 • 24 strani, format 26 x 21 x 0,8 cm, trda vezava

Oh, ta kriza !

Nejka Omahen

Ema je sredi najbolj norih najstniških let, njeni hormoni so čisto podivjani. Z družino se kar naprej selijo, pravkar so se spet preselili in zdaj spet hodi na novo šolo. Ima tudi tri sestre: eno čudaško starejšo sestro, eno pametno in lepo starejšo sestro in še eno zelo nadležno mlajšo sestro. Poleg tega se je mama preselila v Ameriko, oče pa je ob tem doživel nekakšen živčni zlom in kar naenkrat mora samo delati.
oh

»Kot da Ema nima že dovolj težav, ji razrednik zapleni iPod in jo prisili, da hodi k literarnemu krožku. Vendar tam sploh ni tako slabo, ker je v družbi s sanjskim tipom, ki igra odbojko. Kadar pa Ema ni v šoli in je ne morijo sestre, je zelo rada na facebooku, kjer si lahko da duška in pobegne pred številnimi krizami.

 • Redna cena: 18,90 €  

 • Za naročnike Dnevnikovih edicij -30 %: 13,23 €

 • 256 strani, format 14 x 20 x 2,9 cm, trda vezava

Mia in jaz – Izgubljeni trumptus

Isabella Mohn

Zgodba o deklici Mii, ki je tako kot ostale punce njene starosti, očarana nad čarobnim svetom, o katerem prebira v knjigi mitov.
mia

Pan Phuddle je izumil trumptus, s katerim lahko Centopio rešijo pred hudobno kraljico Pantheo. Toda ta se zna braniti in zdaj je vse odvisno od Mie. Le ona pridobiva z magično knjigo pomembne napotke za rešitev Centopie! Nato pa se zgodi nekaj, kar Mio in krilatega samoroga Onchaoa močno vznemiri ...
Že poznate risano serijo Mia in jaz?
Ustvarjalci risane serije Mia in jaz so prejeli nagrado Licensing Challenge Awards at MipJunior. Serija je opravila s konkurenco v kategoriji 6 do 10 let, izbrala pa jo je mednarodna strokovna žirija in novo risanko izstrelila med uspešnice leta 2011. Gre za zgodbo o deklici Mii, ki je tako kot ostale punce njene starosti, očarana nad čarobnim svetom, o katerem prebira v knjigi mitov. Nekega dne pa je zaradi očetove iznajdbe posrkana v ta svet škratov, samorogov, vil in zmajev. Kmalu spozna, da je čarobno kraljestvo v hudih težavah. Mia tako postane ključ do rešitve pravljičnega sveta pred zlobno kraljico, poleg tega pa se mora v svojem resničnem svetu še navaditi na novo šolo.

 • Redna cena: 19,99 €  

 • Za naročnike Dnevnikovih edicij -35 %: 13,00 €

 • format 22,2 x 29,3 cm

E na kvadrat

Pam Grout

Priročnik z navodili za preproste poskuse, ki dokazujejo, da je realnost gnetljiva, da zavest prekaša snov in da si življenje oblikujete s svojim umom.
mia

E na kvadrat bi lahko najbolje opisali kot priročnik z navodili za preproste poskuse, ki dokazujejo, da je realnost gnetljiva, da zavest prekaša snov in da si življenje oblikujete s svojim umom. Da, prav ste prebrali: dokazujejo. Teh devet poskusov, za katere ne potrebujete prav nič denarja in zelo malo časa, kaže, da so duhovna načela ravno tako zanesljiva kot sila težnosti ali Newtonovi zakoni gibanja. Toda avtorica vas o tem ne prepričuje, ampak vas vabi, da preverite resničnost načel, kot so:

 • Obstaja nevidna energijska sila ali polje neskončnih možnosti.
 • Na polje vplivate in iz njega črpate v skladu s svojimi prepričanji in pričakovanji.
 • Povezani s poljem ste deležni natančnega in neomejenega vodstva.
 • Vesolje je brezmejno, bogato in nenavadno ustrežljivo.
  • Redna cena: 27,99€  

  • Za naročnike Dnevnikovih edicij -46 %: 15,00 €

  • format: 13,4 x 20,6 cm

  Sprejem naročil na tel. št: 01/ 30 82 100 ali po e-pošti na naslov: narocnina@dnevnik.si.

  Nakup možen tudi v knjigarnah in papirnicah DZS ter nas spletni strani www.dzs.si.

  Ponudba velja do razprodaje zalog oz. najpozneje do vključno 1. 3. 2020.