Na letošnjem sejmu si bodo obiskovalci lahko na približno 2500 kvadratnih metrih površine ogledali izdelke 160 razstavljalcev iz 18 držav in izdelke 66 domačih razstavljalcev. Tudi letos bo sejem prava paša za oči, saj se bodo predstavili proizvajalci in trgovska podjetja s področja industrijske in uporabniške elektronike, vključno z multimedijsko tehnologijo.

Sejem bo odprt od 9.30 do 18. ure. Od 18. do 22. ure pa se bodo v dvorani B obiskovalci lahko preizkusili v atraktivno zasnovanih arenah na Igrodromu Play Station 2. Odrasli bodo morali za ogled odšteti 900 tolarjev, otroci, stari od 7 do 16 let, dijaki, študentje in upokojenci pa 200 tolarjev manj. Skupinska vstopnica (za skupino vsaj desetih ljudi) stane 400 tolarjev. Invalidi in malčki imajo brezplačen vstop.

Z vsebinsko prenovo se bodo že letos kazali zametki prireditve, ki naj bi zaživela prihodnje leto. Prva novost je dodana zabavna elektronika, druga pa simpozij in konferenčni del. "Menim, da bomo s pomočjo izkušenj in idej Ljubljanskega sejma ter našega podjetja ustvarili prireditev, ki bo zanimiva tudi v mednarodnih krogih. Dogovarjamo se tudi za sodelovanje s sejmom elektronike iz Münchna," je povedal Rado Stojanovič , direktor družbe Infos.