Kakšni so občutki?
Fenomenalni. Počutim se srečno. Zelo. Kaj si obetate od naziva?
Veliko priložnosti, novih zmag in predvsem veliko dela. Doslej smo se štiri dni pripravljale intenzivno. Bilo je naporno, ker smo vsak dan delali do večera. Zdaj se bom pripravljala na svetovni izbor, tako da se zdaj zame vse šele začenja. Ste se nadejali zmage? Se je v zakulisju kaj govorilo o tem, katera bo zmagovalka?
Ne, nobenih govoric ni bilo. Pričakovala nisem, sem pa seveda upala, da bom jaz tista. Kakšna mora biti po vašem mnenju miss? Kaj je bila vaša prednost?
Mislim, da lahko to najbolje pove žirija, ki se je odločila zame. Najbrž je k temu najbolj pripomogel moj nasmeh. Sicer pa ima lepota v današnjem svetu vedno večjo vlogo. Predvsem pa menim, da je treba nehati govoriti samo o lepoti, ampak je treba v ospredje dajati tudi osebnost. Ste že razmišljali o strategiji za Kitajsko?
Mislim, da je najbolje, da vam to povem po sestanku, ko se bomo pogovorili o vseh podrobnostih, zdaj ne vem še ničesar. Verjetno bom ravnala tako kot zdaj in bom takšna, kot sem: nasmejana in vesela. Vsak daljni, eksotični kraj je nekaj posebnega, tako da se že zelo veselim. Na Kitajskem imam tudi prijatelja in to je edinstvena priložnost. Bili ste tudi prva spremljevalka miss Universe. Kakšna je razlika med tema dvema izboroma?
Meni obe tekmovanji veliko pomenita. Zagotovo pa sem zdaj bolj srečna, ker mi je uspelo. In zakaj ste se odločili za to tekmovanje?
Zaradi lepih nagrad, imam pa tudi že nekaj izkušenj. Sicer pa me je povabila prijateljica, torej sem se zanj odločila bolj na njeno spodbudo.