"Nismo več mogli čakati na Jagra, ki se ni mogel odločiti, ali naj sprejme našo novo ponudbo. Na koncu smo morali iti v drugi smeri. Pripeljali smo Markusa, Jagru pa se zahvalili za vse, kar je v preteklosti storil za naš klub," je dejal direktor Rangerjev Glen Sather, ki predvideva, da bo Čeh kariero nadaljeval v Rusiji, kjer naj bi dobil več denarja.

Näslund je petkratni udeleženec tekme zvezd, leta 2003, ko je dosegel 48 golov in zbral 104 točke pa je bil drugi v izboru za najbolj koristnega igralca ameriške profesionalne lige. Lani je s svojo statistiko vpisal 25 golov in 55 točk. V Vancouvru, za katerega je igral od leta 1995, pred tem je bil dve leti pri Pittsburghu, je postal prava legenda. "Pogrešali ga bomo, toda tako je življenje," je bil razočaran direktor Vancouvra Mike Gillis.

Okrepitev pa so dobili tudi igralci Minnesote Wild. Na svoj 28. rojstni dan je triletno pogodbo z njimi podpisal finski reprezentančni napadalec Antti Miettinen, ki je zadnja tri leta preživel v Dallasu. Lani je v 69 tekmah dosegel 15 golov in zbral 19 podaj.