V naslednji številki bomo objavili ime izžrebanca (izžrebanke), ki ga čaka lepa praktična nagrada. Toda priložnost za dodatno nagrado bo seveda ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo marca izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 67. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, s katerim klubom se hokejisti Olimpije iz Ljubljane merijo v polfinalu lige EBEL. Pravilen odgovor je bil Linz, srečni izžrebanec pa je Andrej Anžlovar, Ulica Milana Majcna 8, 1000 Ljubljana. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.