"Ljudje so se samo krohotali. Sama sem zlezla iz razbitin in se odpravila proti izhodu, kjer so stali varnostniki. Levo nogo sem imela okrvavljeno. Stopila sem do starejšega varnostnika in ga prosila za pomoč, vendar me je samo grdo pogledal, zamahnil z roko, se obrnil in odšel," pravi razočarana dekle, ki je s prijateljico takoj zapustila diskoteko in s parkirišča poklicala policijo. V šentjurskem zdravstvenem domu so ji oskrbeli rano, potem pa so jo z reševalnim vozilom odpeljali na kirurgijo v celjsko bolnišnico.

Petrinjakova je zelo razočarana in pravi, da ne more verjeti, da so ji v diskoteki zavrnili pomoč. "Ali varnostnik lahko odkloni pomoč? Takšen odnos do ljudi se mi ne zdi human! Poškodbe, ki sem jih dobila, niso malenkost. Brazgotine mi bodo za vedno ostale!" Lastnik objekta Ervin Simunič nam je dejal, da je slišal za dogodek in da se mu ne zdi toliko pomemben, da bi o njem morali pisati v našem časniku. Napotil nas je na vodjo lokala, ki ni želel biti imenovan, je pa obžaloval, da se je dekle poškodovalo.

"Na plesišču je 12 milimetrov debelo kaljeno steklo, pod katerim so luči. Steklo je testirano v Steklarni Hrastnik in se lahko razbije samo, če ob rob močno udariš s kladivom. Kaj se je zgodilo, da se je steklo zdrobilo, ne vem. Morda je kdo s peto močno udaril ob rob stekla ali pa se zgodilo kaj drugega. Dekleti, ki sta padli v luknjo, nista ogovorili varnostnika, ampak sta prišli k meni. Ena od njiju je imela umazane hlače in površinske praske. Najprej sem mislil, da se je razbilo steklo na steni. Ker sem prodajal vstopnice in sem moral skrbeti za blagajno, se jima nisem mogel posvetiti. Potreboval sem nekaj minut, da sem našel človeka, ki me je zamenjal, v tem času pa sta dekleti že odšli in poklicali policijo," pravi vodja diskoteke in dodaja, da je kasneje policiste prosil za osebne podatke deklet, vendar mu jih niso dali. "Šele včeraj zvečer sem od prijateljev izvedel njuni telefonski številki. Danes ju nameravam poklicati in se jima kot človek opravičiti. Rad bi jima dejal, da ničesar nismo storili namerno in da nam je zelo žal za ta neprijetni dogodek. Pripravljeni smo tudi ponuditi pomoč oziroma se o tem pametno pogovoriti."