V naslednji številki bomo objavili ime izžrebanca (izžrebanke), ki ga čaka lepa praktična nagrada. Toda priložnost za dodatno nagrado bo seveda ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo namreč v drugi polovici decembra izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 52. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, kateri tekmovalec je bil nedavno izbran za atleta leta v Sloveniji. Pravilen odgovor je bil Primož Kozmus, srečna izžrebanka pa je Marjana Žvikart, Vrhovčeva 1, 1000 Ljubljana. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.