Toda priložnost za dodatno nagrado bo seveda ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo namreč v drugi polovici decembra izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 49. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, katera slovenska alpska smučarka je v Söldnu v veleslalomu zmagala v letih 2002 in 2005. Pravilen odgovor je bil Tina Maze, srečna izžrebanka pa je Irena Varl, Kamna Gorica 12 a, 4246 Kamna Gorica. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.