A priložnost za dodatno nagrado bo ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo naslednji teden izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS1, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 45. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, kateri kolesar je na svetovnem prvenstvu v Lizboni 2001 osvojil bron na cestni dirki. Pravilen odgovor je bil Andrej Hauptman, srečni izžrebanec pa je postal Josip Korimšek, Ulica talcev 26, 1410 Zagorje. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za Dnevnikov športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek dopoldan. Glasujete lahko seveda tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na naslov sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.