V polni ljubljanski Cvetličarni so nastopili že marca letos in se včeraj tja vrnili. Kljub temu, da so pred kratkim izdali nov album Duša Sarajeva, so napovedovali izvedbo dobršne mere starih uspešnic. In četudi so jih njihovi oboževalci slišali neštetokrat, so se včeraj vedli, kot bi slišali najbolj vročo novo uspešnico. Čustva, nostalgija, spomini ... vse je privrelo na dan.

Ko glasbena zasedba na koncertu predstavi nov izdelek, ljudje običajno samo migajo po ritmu, če pa gre skladba dovolj hitro v uho, izzove še kakšen plosk po taktu. Ne moremo vedeti, ali imajo obiskovalci svojo domačo zbirko zgoščenk že dopolnjeno z Dušo Sarajeva, lahko pa sklepamo, da jim je bil nov material všeč, saj so ga z zanimanjem spremljali, veliko jih je Draženu Žeriću - Žeri tudi pomagalo peti. Njegova »dobrosrčnost« pa je prišla do izraza, ko je nekemu mladeniču izpolnil željo, da z njim na odru zapoje eno skladbo.

Obiskovalci se glasbenikov očitno kar niso mogli naveličati in so jih zato z ovacijami dvakrat priklicali nazaj pod žaromete. Po koncertu je v Cvetličarni potekala tudi tematska zabava po zabavi, na kateri so se brhkim dekletom pridružili člani zasedbe, vendar brez glavnega vokalista, ki je - tako kot običajno - po nastopu pohitel v zakulisje.

Utrinek s koncerta, izvedbo skladbe To mi radi, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.